Αναπτύσσουμε και παρέχουμε

λύσεις συσκευασίας υψηλής προστιθέμενης αξίας για γεωργικές και βιομηχανικές χρήσεις

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η UNIPAKHELLAS S.A. ειδικεύεται στην κατασκευή και μεταποίηση μεγάλου εύρους συσκευασιών από φύλλα κυματοειδούς χαρτονιού για τις Ευρωπαϊκές αγορές. Παρέχουμε δημιουργικές και βιώσιμες λύσεις συσκευασίας για τους κλάδους της γεωργίας και της βιομηχανίας: από χαρτοτελάρα εξαιρετικής ποιότητας με γραφικά υψηλής ανάλυσης μέχρι μια μεγάλη ποικιλία πλήρως ανακυκλώσιμων χαρτοκιβωτίων για εμπορική προώθηση, μεταφορά και υπηρεσίες τροφοδοσίας. Η UNIPAKHELLAS ιδρύθηκε το 2010 και πλέον διαθέτει εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ άλλων, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η ακλόνητη πίστη μας στην υλοποίηση περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών και η αφοσίωσή μας στην ανάπτυξη καινοτόμων και φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων προσδίδουν στην εταιρεία μας σαφές οικονομικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά, και την καθιστούν ηγετική δύναμη στον κλάδο της συσκευασίας από κυματοειδές χαρτόνι.

εταιρεία αξίες

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Κάθε άτομο που αποτελεί μέλος της κοινότητάς μας είναι σημαντικό για εμάς: από τους πελάτες και τους υπαλλήλους μας μέχρι τους προμηθευτές μας και τους λοιπούς ενδιαφερόμενους. Στο πλαίσιο αυτό, αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους για να βελτιώνουμε και να εξελίσσουμε τις επιχειρηματικές πρακτικές μας, ώστε να είμαστε πάντοτε σε θέση να ικανοποιούμε τις ανάγκες όλων των μελών της κοινότητάς μας, και να αναπτύσσουμε μαζί τους σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο.

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ

Here at UNIPAKHELLAS, we develop high-quality, creative and sustainable packaging solutions that can be tailored to your every need. We’re constantly improving our products, processes and services to ensure that your specific requirements are met every time.

Φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις συσκευασίας

Προηγμένες τεχνικές εκτύπωσης

Ελκυστικές εφαρμογές τελικής επεξεργασίας

Τμήμα ανάπτυξης καινοτόμων λύσεων για εξατομικευμένες ανάγκες

Τμήμα παροχής προηγμένων υπηρεσιών ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης πελατών

OUR MILESTONES

 1. Foundation of UNIPAKHELLAS and Receipt of ISO Certification

  Establishment of UNIPAKHELLAS (IPC’s first corrugated erecting center in Europe), and its acquisition of ISO 2008 certification.

 2. Establishment of New Hub in Nafplio

  Expansion of UNIPAKHELLAS and the establishment of a new hub in Nafplio, Greece.

 3. Expansion of UNIPAKHELLAS

  Establishment of a manufacturing cooperation in Thessaloniki with operation premises and warehousing facilities.

 4. First Export Activity

  Initiation of sales activities outside the borders of Greece.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΩΣΙΜΟΙ

Είμαστε πιστοί στις αρχές μας